OM BRÖDERNAS

Brödernas Family Bageri AB grundades som ett litet familjebageri i Jakobsberg, Järfälla år 2000. Sedan dess har vi utvecklats och vuxit från ett litet bageri på 400 m² till ett industribageri på 6000 m² utan att tumma på varken råvarorna eller hantverket.

Idag är vi en av Stockholms ledande leverantör av rustikt bröd, pajer, cheesecakes, konditoribitar mm till både caféer, restauranger, hotell mm.

Under vårt varumärke Crebon säljer vi både färskbakade och djupfrysta bröd och bakverk. Vårt djupfrysta sortiment finns hos utvalda grossister runtom i landet.

Vi har även en mångårig erfarenhet av att tillverka EMV, egna märkesvaror till både stora och små kunder till välkända varumärken och kedjekunder.

Brödernas Family Bageri AB förenar det bästa av två världar, hembageriets känsla för utseende, smak och industribageriets leveranssäkerhet samt livsmedelssäkerhet. Framgång är en färskvara därför arbetar vi ständigt med att utveckla nya idéer och sätta nya trender. För att hålla sortimentet levande och innovativt tar vi årligen fram nya produkter som inte bara motsvarar utan även överträffar dina förväntningar som kund, för vi vet att din framgång är vår framgång.

S209253_shutterstock_530732191

VÅRA VÄRDERINGAR

 

Brödernas Family Bageri AB:s värdeord är respekt, ansvar, teamwork, effektivitet och kvalitet. Dessa är grunden för vår företagskultur och vår syn på företagande i allt vi gör i vårt arbete och våra relationer med våra konsumenter, kunder, affärspartners, samhällen och varandra.

Våra värderingar är vår kompass och de hjälper oss och vägleder oss i vårt sätt att se på situationer och hur vi ska fatta beslut. Dessa utgör den värdegrund och blir den gemensamma ledstjärnan i arbetet mot visionen. Genom att ha respekt för varandra, ta ansvar och ett bra teamwork når vi en effektivitet och detta tillsammans leder oss till att nå en hög kvalitet i allt vi gör.

 

Vi kallar det för KRETA-modellen.

Med det som grund hjälper det oss att bygga det varumärke som vi vill förknippa med en kvalitetsstämpel. På så sätt sluter vi cirkeln.

K

Kvalitet

Kvalitet är högprioriterat hos oss. Målet är att alltid hålla jämn och rätt kvalitet i alla led från råvara ut till konsument. Kvalitet är inte ett ord på papper utan det är nåt som vi ständigt jobbar med.

R

Respekt

Vår utgångspunkt: behandla andra som man själv vill bli behandlad, dvs bemöt andra så som du vill bli bemött. Att ha kunden i fokus och lyssna på kunden är viktigt, utan våra kunder skulle vår verksamhet inte existera.

E

Effektivitet

Vi eftersträvar att hela tiden söka nya processer, teknik och
arbetssätt för att förbättra och öka vår produktivitet och minska avfallet.

 

T

Teamwork

Som team blir vi starka och kompletterar varandra för att kunna
möta alla sorters utmaningar. För att detta ska kunna fungera som ett kugghjul krävs det att rätt man är på rätt plats.  Tillsammans är vi starka.

A

Ansvar

För oss på är ansvar en självklarhet på alla nivåer på ett personligt plan, i verksamheten, miljön och socialt. Där vi kan bidra gör vi vårt yttersta att göra en insats.